בלוטת התריס

מבקשת הבנה לגבי התופעה של חוסר איזון בבלוטת התריס אצל מבוגרים בפרט ובכלל. תודה.

ישנו מצב של התהוות.

בלוטת התריס אחראית ברמה הפיזית על תהליכי צמיחה, התפתחות ושינוי.

כרגע, בעולמנו, יש תדר מאוד חזק של שינוי והאצת תהליכי התפתחות.

כאשר ישנו מצב של חוסר תאום ושיווי תדר עם התדר הנ"ל, תיתכן תגובה פיזית של חוסר איזון בבלוטת התריס.

הטיפול המומלץ ביותר על מנת להחזיר את האיזון חזרה הוא כמובן לא תרופתי. שכן טיפול תרופתי מקבע את המצב המקובע ממילא. הדרך להתמיר את חוסר האיזון למצב של איזון היא דרך התפתחות כמובן וחיבור פנימה לתסריט האישי.

תודה.

מתוך אתר:

http://www.drpriman.co.il/?CategoryID=180&ArticleID=254

מהי תת פעילות בלוטת התריס ? בלוטת התריס היא חלק חשוב מהמערכת ההורמונלית. המערכת ההורמונלית נקראת גם המערכת האנדוקרינית. הבלוטה ממוקמת בקדמת הגרון והיא הבלוטה הגדולה ביותר הממוקמת בגרון. תפקידה העיקרי הוא לייצר את הורמון התירואיד, שמשפיע על פעילות כלל התאים בגוף. עיקר תפקידה היא לשלוט בפעילות המטבולית (חילוף החומרים) בכל רקמות הגוף. יש לה תפקיד מרכזי בתהליכי צמיחה והתפתחות בגוף. הרבה פעמים מזכירים את המילה מטבוליזם (=חילוף חומרים) או חילוף חומרים לא מאוזן. בלוטת התירס משפיעה מאוד על חילוף החומרים של כלל תאי הגוף. הבלואה משתמשת בעיקר ביוד (שמקורו במאכלי ים, מלח על מנת לייצר את הורמון בלוטת התריס (תירואיד). תת פעילות בלוטת התריס היא איפה בעייה המצריכה איזון מיידי על מנת לא לפגוע בתהליכים שונים המתרחשים בגוף. הבלוטה מזוהה עם מקרי שוק וטראומה. היפנים סוברים כי הבלוטה הזו "סופגת מצבי שוק". גם מצבי סטרס מתמשכים עשויים להשפיע מאוד על תפקוד הבלוטה.

18 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כל המידע מוענק בחינם וניתן להפיץ אותו ולהשתמש בו לטובת הכלל (ולא למטרות רווח או קידום אישי/עיסקי) באישור בכתב מסיגל ניצן.