מבקשת מידע לגבי רפואת שינים שבה משתמשים כיום בני אדם.
תודה.
החלק הפיזי המכונה בפיכם שינים נועד ללעוס ולטחון מזון על מנת להופכו קל לעיכול. כיום בני אדם פחות ופחות משתמשים בשיניהם ובעצם השינים הפכו מעט מיותרות למין האנושי. אפילו בשר אפשר לחתוך בסכין ומזלג ולבלוע כמעט שלם. אתם כמעט ואינכם נוגסים עוד בדברים קשים כמו שורשים חיים, פירות חיים, אגוזים וזרעים.
כאשר שינים "חשות" מיותרות הן מוותרות כביכול על קיומן ומתחילות להתפורר.
הדרך הנכונה לחיות באיזון עם שינים בריאות היא קודם כל להכיר בערכן. להבין מה תפקידן ולאפשר להן לבצע תפקיד זה על בסיס יומיומי מתוך הערכה ליכולת הזו שלהן.
גם כשאוכלים- שימו לב – אנשים כמעט ואינם לועסים כבר. לעיסה מרובה משתמשת בשינים ומאפשרת להן לתת שרות לאדם.
עליך להבין שכל דבר שנוצר הינו בעל ייעוד וקיומו ללא מימוש ייעודו משול למוות.
השימוש במניפולציות טכניות שלהן אתם קוראים "רפואת שינים" הינו ברירת מחדל אפשרית כאשר לא מודעים לתפקידן של השינים.
אך עליך להבין שאנשים פונים ל"רפואה" זו מתוך 2 סיבות עיקריות:
- פחד ורצון להימנע מכאב.
- נסיון להראות טוב יותר.
אין כמעט בני אדם שפונים ל"רפואת שינים" מתוך רצון לייצר ריפוי מכיוון שאלו אשר מבקשים באמת לייצר ריפוי מסוגלים לראות בברור ש"רפואה" זו אינה מייצרת ריפוי כלל אלא סותמת חורים, עוקרת שינים ומתקנת במעט נזקים קיימים.
עליך להבין כי קיים איזון נכון בתוך גוף האדם של מיקרואורגניזמים שונים (וביניהם חיידקים) המשרתים את המערכות השונות ומקיימים מצבים נכונים של של סימביוזה, תלות והזנה.
כאשר גוף-נפש האדם באיזון- אין צורך להילחם בחיידקים "הרעים". זוהי חשיבה שמקורה בתרבות של פחד האופיינית ל"רפואה" המערבית.
כן נכון לנקות את השינים (בעזרת מברשת עדינה, קיסם, זרד או ענף קטן של צמחים מסוימים) אך לא מתוך מלחמה בחיידקים. כמו שניקיון לא עושים מתוך מלחמה בלכלוך אלא מתוך רצון לנקות ולהיטהר. רצוי בזמן ניקוי השינים לתת להן תשומת לב- הערכה על פועלן ותפקידן, הקשבה לכאביהן ותלונותיהן. מעין טקס של חיבור לשינים.
ישנם גורמים פיזיים ורגשיים רבים המשפיעים על מצב השינים אך הם שונים מאוד מאדם לאדם ולכן לא ניתן לתת הנחיות כלליות ומכלילות.